Cusiné aposta per la distribució d’additius i aromes segurs i saludables

Cusiné aposta per la distribució d’additius i aromes segurs i saludables
maig 18, 2023 Ariadna De Salsas
In Noticies

La composició de molts dels productes que apareixen en el carro de la compra del consumidor final no està basada només en matèries primeres, sinó també en compostos químics que milloren les característiques dels aliments. 

Parlem d’additius i d’aromes, una de les aplicacions en què Cusiné va entrar ja fa un temps, amb molta força i il·lusió donada la importància que tenen en la indústria alimentària. Per entrar a controlar aquest mercat i a distribuir a gran part dels nostres clients, la companyia va focalitzar esforços a dominar la fabricació, la distribució i el seu funcionament, de tal manera que només s’estiguessin transportant additius i aromes en completament segurs i saludables. 

Quin ús li donen els nostres clients als additius i aromes que a Cusiné distribuïm en massa i internacionalment? Milloren l’olor i el color del seu aliment, augmenten el temps de conservació, busquen una textura concreta. En definitiva, milloren les característiques nutricionals de l’aliment. 

Per posar-hi nom, la distribució que posem en marxa va des dels additius més concrets i comuns, com la sal, el sucre, la farina i les fècules, fins als més concrets i especialitzats del mercat, com els midons, la dextrosa, maltodextrina, bicarbonat, la fructosa, la glucosa, el lactosuero i la llet en pols

Totes aquestes substàncies estan evaluades i aprovades per l’Autoritat Europa de Seguretat Alimentària (EFSA) o per l’Agència Espanyola de Seguretat Alimentaria i Nutrició (AESAN). 

 

I quines són les aplicacions per aquesta matèria? Tenim clients molt diversos, però la gran part se l’endú la indústria més llaminera: productors de croissants, brioixeria, gelats, postres, caramels, galetes. 

L’altre gran client que compra els additius i aromes de Cusiné és l’empresa productora de plats preparats per al mercat, per la necessitat de conservants que requereixen aquests aliments.