Enisal assisteix a Piscine Global Europe 2022: la fira més gran del món per a la indústria del manteniment de piscines

Enisal assisteix a Piscine Global Europe 2022: la fira més gran del món per a la indústria del manteniment de piscines
febrer 14, 2023 Ariadna De Salsas
In Noticies
Enisal Piscine Global Europe
  • Amb la marca Enisal Water es distribueixen internacionalment productes per al tractament i manteniment d’aigües i piscines

Enisal assisteix a la fira comercial més gran del món per a la indústria de piscines i benestar: Piscine Global Europe, situada a Lió (França). Al llarg de tres dies, l’estand de la marca Enisal Water, ha tingut l’oportunitat de donar a conèixer els productes i serveis per al tractament d’aigües i piscines.

Milers de visitants han mostrat interès pel nostre estand, que ha estat capaç d’aportar solucions aquells clients amb manca de producte. En aquest entorn internacional, la companyia ha pogut demostrar el gran compromís amb el sector i la fiabilitat en els estocs de seguretat i l’eficiència en les entregues pactades.

 

Enisal

 

Certament, Piscine Global Europe suposa arribar a una gran xarxa de diferents sectors que uneixen la indústria de les piscines; des de fabricants, constructors, instal·ladors, arquitectes i proveïdors de materials per al tractament i manteniment de l’aigua de les piscines, tant de la llar com públiques.

En el cas d’Enisal Water, ha mostrat en el seu estand els diferents productes amb els quals actualment treballa. Són la varietat de sal, els filtres, els accessoris i els blocs de sal.

Des de Cusiné treballem colze a colze amb clients francesos, atès que França és un mercat molt potent en el sector de les piscines i el benestar. En definitiva, participar en fires d’aquest tamany i importància a nivell global és un punt estratègic per a la nostra internacionalització.