Piscines a punt tot l’any amb els productes Enisal de Cusiné

Piscines a punt tot l’any amb els productes Enisal de Cusiné
juliol 23, 2023 Ariadna De Salsas
In Sense categoria

L’arribada de l’estiu, i els mesos de més calor, són períodes clau per als propietaris de piscines. Posar aquests espais a punt per poder gaudir de banys refrescants és important, i encara ho és més, assegurar-se que l’aigua està en perfecte estat per garantir el benestar dels seus usuaris.

A Catalunya hi ha actualment registrades unes 200.000 piscines, que equivalen a una per cada 40 habitants. A l’estat espanyol, la ràtio és una mica superior, amb una piscina cada 37 habitants –hi ha més d’1,2 milions de piscines censades-, el 99% de les quals estan ubicades a l’aire lliure.

Mantenir en bon estat aquests equipaments és un dels principals objectius dels productes que distribuïm a Cusiné, a través del nostre partner Enisal. Sals, sorres sílice, vidre filtrant i tota mena d’accessoris per a la cura de la piscina integren l’ampli catàleg disponible de productes Enisal, enfocats a aplicacions diverses, com l’electròlisi salina i la filtració.

L’electròlisi salina és un procés que permet la cloració de l’aigua de la piscina a través de la sal. El resultat que s’obté amb aquet és el conegut popularment com a “piscina d’aigua salada”. És un mètode que ha guanyat molts adeptes els darrers anys, perquè permet tractar la piscina amb una fórmula més natural que la cloració salina, és més respectuosa amb el medi ambient i també més econòmica.

La sal vacuum és una de les més adequades per aquest procés, i des de Cusiné, a través d’Enisal, la distribuïm en diversos formats:

• Sal Vaccum Confits Enisal
• Sal Vacuum Pastilles Enisal Pro
• Sal Marina Briquetes Enisal
• Sal Vacuum Fina Enisal Piscines
• Sal Marina Granulada Enisal Piscines

L’altra aplicació de manteniment dels productes Enisal per a piscines, la filtració, inclou productes per tractar la depuradora o el filtre de depuració, el sistema encarregat de la neteja o la depuració de l’aigua de la piscina. Aquest procés es pot fer amb un dipòsit de sorra o de vidre filtrant, ambdós ideals per capturar les partícules de brutícia de l’aigua i evitar que tornin a l’aigua.

Per fer aquest procés en les condicions més òptimes, Enisal ofereix diferents productes:

• Vidre Filtrant Gros Enisal Filter
• Vidrie Filtrant Fi Enisal Filter
• Sorra Sílice Grossa Enisal Filter
• Sorra Sílice Mitjana Enisal Filter
• Sorra Sílice Fina Enisal Filter

A més d’aquests tractaments, al web d’Enisal també es pot consultar una àmplia gamma d’accessoris per al manteniment de la piscina, com recollidors o netejadors, o termòmetres i dosificadors, entre altres.

Si vols descobrir tots els productes d’Enisal visita el web.