Indústria càrnia: Aplicacions de les matèries primeres de Cusiné

Indústria càrnia: Aplicacions de les matèries primeres de Cusiné
abril 27, 2023 Ariadna De Salsas
In Noticies
  • Les matèries primeres de Cusiné formen part del sector principal de la carn i embotits 

La flexibilitat logística de Cusiné l’ha conduït des de fa més d’una dècada a treballar colze a colze amb un dels sectors més clau del nostre sistema alimentari, si no el que més: la indústria càrnia.

La indústria càrnia ocupa amb diferència el primer lloc de tota la indústria alimentària i de begudes del nostre país. En l’àmbit estatal, acumula el 28,4% de tot el sector alimentari, arribant a xifres de 31.032 milions d’euros. Aquest sector es troba actualment en un procés absolutament transformador per diferents motius, des de la irrupció dels productes vegans en el mercat, fins a la urgència climàtica.

Des de la nostra companyia, aquestes noves tendències també ens han marcat un nou camí, adaptant les aplicacions a les necessitats que actualment està necessitant el sector per arribar a aconseguir un producte saludable, sostenible i bo per a tothom.

En aquest sentit, el nostre paper és fonamental en la cadena de l’elaboració del resultat final perquè les matèries primeres que distribuïm al proveïdor per als productes carnis aporten una millora en la textura, realcen el gust i actuen com a conservant en l’elaboració d’embotits, sobretot.

 

I quines són les matèries primeres que subministra Cusiné, principalment? A banda de la sal, sucre i farina, les que són més típiques del sector carni són les fècules, els midons, dextrosa, maltodextrina, ceba, olives i llet en pols. Com es pot apreciar, l’empresa domina una gran varietat i especialització de matèries primeres, depenent de l’aplicació on vagin dirigides.

 

La indústria càrnia s’orienta cada cop més cap a la integració vertical com a forma d’assegurar la traçabilitat des de la granja, fins al punt de venda, tot complint amb les exigències del mercat. Així doncs, la nostra marca opera com a palanca primera de tot un engranatge posterior, fins al producte final que pot convertir-se en una botifarra o en un fuet.