Jordi Gasque del Forn de Nulles participarà al nostre estand de Barcelona Kapital Pa

Jordi Gasque del Forn de Nulles participarà al nostre estand de Barcelona Kapital Pa
octubre 15, 2021 xavi
In Farina, Pa
Fotografia del Jordi Gasque treballant al Forn de Nulles

El reconegut i prestigiós forner Jordi Gasque, del Forn de Nulles, participarà aquest diumenge al matí al nostre estand de la Barcelona Kapital Pa, que se celebra d’avui divendres 15 d’octubre fins al diumenge 17 d’octubre, a l’Estació del Nord de Barcelona.

Jordi Gasque realitzarà en directe una gran varietat de croïssants artesans d’autor, una de les seves grans especialitats! Per a fer-los utilitzarà la farina Ariana Gold Medal de Molinos del Duero. Aquesta farina és una farina de gran força que no té cap additiu afegit. És una de les grans farines de tot el catàleg de Molinos del Duero.

Així doncs, Jordi Gasque s’afegeix al nostre repertori de forners que faran demostracions en directe a la Barcelona Kapital Pa. Avui divendres ha participat el mestre Florindo Fierro i demà dissabte el professor Josep Pascual. En Florindo ha utilitzat farines de Molino del Duero i en Josep Pascual utilitzarà les nostres farines Selecta.

Barcelona Kapital Pa està organitzada per Panatics i el Gremi de Flequers de Barcelona. Aquesta edició està dedicada al mestre Joan Crespo, de la Fleca Balmes i que va morir el passat mes d’agost.